Aan het volledige team van techfoot, Tibau en Robbe vonden het een fantastische paasstage!!!!!! Bedankt aan het hele team voor de goede organisatie en de gedisciplineerde begeleiding naar de kinderen toe. Het zal af en toe wel eens spannend geweest zijn. Hopelijk komt er nog een volgende keer!! Bedankt!!!!
-- Tibau en Robbe
De voetbalstage was voor onze Maxime een voltreffer! Elke dag was er wel iets om naar uit te kijken. Heel leuk idee om de kinderen in te delen in voetbalclubs. Hopelijk met een volgende schoolvakantie terug een Techfoot-stage in de buurt! Maxime
-- Liesbeth Braem
Sybren vond het een superstage in beveren leie voor herhaling vatbaar. Doe zo verder. sybren colpaert
-- sybren colpaert
Lieke heeft zich de hele week enorm geamuseerd. Ze was ook zeer te spreken over de trainers. Ons hoor je dus zeker niet klagen!
-- Lieke De Smet
Robby als keeper heeft superveel bijgeleerd en vond het zeer leuk. Tommy U5 vond het superplezant en zal hier en daar toch iets bijgeleerd hebben op zijn jonge leeftijd. Niveau van de trainingen waren meer dan ok en de trainers waren super. Dus doe zo verder en hopelijk tot een volgende stage. Groetjes Cindy en Benny
-- Robby & Tommy Cornelis
Tuur en Vic vonden de paasstage heel leuk! Ze vonden het programma heel afwisselend. Ook de judo-initiatie was een leuke activiteit. Ik kreeg elke dag enthousiaste kinderen terug! Doe zo verder!
-- Tine Debrouwere
Beste trainers en heel het team bij techfoot. Aaron naert vond het een hele leuke ervaring en spreekt dikwijls over de technieken die hij aangeleerd is bij jullie. Ook de afwisseling en de andere activiteiten zoals judo en tennisvoetbal vond hij leuk. Als klankbord savonds na zijn intensieve dag had ik de indruk dat het een plezante supersportieve week was. Bedankt voor jullie inspanningen!
-- nele